Selecteer een pagina

Oei, dat is een tijd geleden dat ik iets geschreven heb op mijn blog! En dat terwijl ik van plan was om elke week een berichtje te maken. Nou ja, dat bleek al snel niet haalbaar dus dat werd maandelijks, maar zelfs dat is voor mij niet te doen. De dagen, weken, maanden vliegen voorbij. Je kunt je er druk om maken, en dat doe ik ook regelmatig, maar je kunt het ook accepteren. In mijn vorige bericht had ik het al even over het laten meanderen van mijn plannen en eigenlijk ben ik daar gewoon mee doorgegaan.

Dessinontwerp

Een van de plannen was het volgen van de cursus Pattern Design oftewel Dessinontwerp. In oktober vorig jaar ben ik er met veel enthousiasme mee begonnen. In januari was ik klaar met de 1e module en vol goede moed begon ik in februari aan de 2e module. Maar in diezelfde tijd ben ik gestart met een nieuwe parttime baan. Ook erg leuk maar wel intensief! Het slokte veel energie op en daardoor raakte ik achter met module 2. Jammer jammer, maar ook dat is niet anders. Nog een weekje en dan begint de 3e module alweer! Ik laat me niet gek maken en heb besloten om lekker in mijn eigen tempo eerst module 2 af te maken en vervolgens verder te gaan met module 3. Het is een online cursus waarbij dat ook makkelijk kan. Wat wel jammer is, is dat ik niet meer gelijk opga met mijn ‘classmates from all over the world’ die de mooiste ontwerpen posten in de besloten Facebook-groep. Maar ach, als ik eenmaal weer lekker bezig ben en de smaak weer te pakken krijg, hoop ik weer aan te sluiten.

 

Lente

De natuur is inmiddels behoorlijk uit haar winterslaap ontwaakt. Het is lente! Het gaat wel met ups and downs. Vorige week leek het wel zomer, vandaag is het fris en wisselvallig. We hebben een tuinmetamorfose achter de rug waarbij onder andere onze grasdijk is getransformeerd tot een wilde-bloemenweidedijkje-to-be. Nu is het vooral nog een kaal dijkje waar af en toe iets groens verschijnt, maar in de zomer hopen we op een kleurig bloemenpalet. We gaan het zien! Geduld is een schone zaak…