Selecteer een pagina

Het is kerst! Lekker een dagje genieten. Het voorgerecht voor de kerstmaaltijd bij mijn familie is al klaar. Straks lekker eten met mijn broers, zussen, schoonzus en zwagers, en hun kinderen en kleinkinderen. Gezellig. Het thema is Marvin Gaye dus dat wordt een swingend festijn!

En het is vakantie! Ik heb de nodige plannetjes voor de komende tijd. Om te beginnen een weekje genieten van een vakantiegevoel, beetje uitslapen, rondhangen, wat uitstapjes maken, lekker eten, een stapel tijdschriften lezen, mediteren, mijn werkplek opruimen (oei, nee, dit klinkt teveel als werk), en verder gewoon maar zien wat er komen gaat.

Tekenen

Ik ben ook van plan tijd vrij te maken om te tekenen en te schilderen. Het is gek genoeg soms moeilijk om op te starten, terwijl het zo ontspannend werkt. Ik denk dat het te maken heeft met het klaarzetten van de materialen, het creëren van een plekje en het vormen van een idee van wat ik ga tekenen. Ik heb de eerste stap al gezet, de kwasten, potloden, verf en krijt staan al klaar dus ik kan zo aan de slag!

Nu toch eerst nog even de kerstmaaltijd. Morgen zien we wel verder. Fijne feestdagen!