Selecteer een pagina

Vandaag dacht ik in vormen. Vaak kom ik dan uit bij organische vormen, zonder rechte lijnen. Maar voor de verandering heb ik dit keer eens gebruik gemaakt van wat strakkere vormen, waarmee ik een geometrisch dessin heb gemaakt. Nou ja, wel met afgeronde hoeken om het niet superstrak te maken. En ook cirkels ontbreken er niet in, zodat het toch nog een beetje ‘rond’ aanvoelt.

Het dessin is te koop op stof, op papier of als behang via Motiflow.

dessin afgeronde driehoek

Hemdje

Je kunt van het stofje bijvoorbeeld zelf een hemdje maken. Als je een meter stof koopt van 1 meter breed, dan ben je voor 15,00 euro al klaar. Wel nog even zelf in elkaar zetten natuurlijk!

mockup hemdje spaghettibandjes geometrisch dessin

Warme tinten

En mocht je meer van warme tinten houden, dan heb ik goed nieuws: het dessin is namelijk ook in roodtinten te bestellen. Leuk voor een dekbedovertrek (bestel dan wel meer dan een meter!!) of wat kussens!