Selecteer een pagina

Oproepje

‘Ben jij een zaai-fanaat en zit je toevallig in een zaaiclub? Of ken je iemand die in een zaaiclub zit?
Voor een artikel in ons tijdschrift zijn wij op zoek naar mensen die samen zaaien, stekken, verspenen, uitwisselen etc. Laat het ons weten!’

Dit was het oproepje op Facebook van het tijdschrift Groei & Bloei waarop ik gereageerd heb. Ik voelde me aangesproken omdat ik in een leuke zaaigroep zit, de zaai- en stekgroep van Groei & Bloei Gouda en omgeving.
Dus ik dacht ik reageer!

 

Cover Groei & Bloei maart 2021

Interview en fotosessie

Zodoende benaderde de redactie mij een poosje later met de vraag of ze me mochten interviewen. Een paar weken daarna vond het interview plaats. Verrassend genoeg met Katja Staring, die ik al eens eerder had ontmoet tijdens een Instameet boswandeling, die zij destijds organiseerde vanuit Dailygreenspiration, haar account op Instagram. En een paar dagen kwam fotograaf Sandra Verkic langs voor een fotosessie in de tuin. Dat laatste had ik helemaal niet verwacht, maar was wel heel grappig hoor.

 

Monique in de tuin

 

Het resultaat

Affijn, het resultaat is te zien in het maartnummer van het blad, dat in het teken staat van Zaaien. Leden van Groei & Bloei hebben het al ontvangen. Voor niet-leden ligt het blad vanaf 25 februari a.s. in de winkel.

Een goeie timing want de lente komt eraan, dus hoogste tijd om de zaaispullen voor de dag te halen!

 

Artikel Samen zaai je sterk Groei & Bloei maart 2021