Selecteer een pagina

Op 8, 9 en 10 juni a.s. vindt Pinkst’Art Zuidplas plaats, en ik doe mee!

Kunstmanifestatie

Pinkst’Art is een kunstmanifestatie die jaarlijks plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend. In de verschillende dorpen van de gemeente Zuidplas stellen ruim veertig kunstenaars hun kunstwerken ten toon op diverse locaties. Dit jaar wordt het voor de twintigste keer georganiseerd, en daarom krijgt het een extra feestelijk tintje. Regelmatig zal er op verschillende locaties muziek ten gehore worden gebracht.

Locatie

De locatie waar ik ga exposeren is vlakbij mijn huis, wel zo prettig voor mij. En het is ook een hele mooie locatie. Het is namelijk in de ruime trouwzaal van het oude raadhuis in Moordrecht, waar ik samen met twee andere kunstenaars sta.

 oude raadhuis Moordrecht lamp oude raadhuis Moordrecht trouwzaal oude raadhuis Moordrecht

 

 

 

Illustraties en dessins

En wat ga ik eigenlijk exposeren? Het plan is om diverse recente illustraties te laten zien van dieren en bloemen. En jawel, ze zijn ook te koop! Verder laat ik samples zien van dessinontwerpen op stof, die te bestellen zijn via Motiflow. Dat is een Nederlands print-on-demand platform waar mijn dessinontwerpen op staan. Elk dessin kun je laten printen op stof, papier of behang. Leuk hè?

Fietstochtje

Dus, lijkt het je leuk om even een kijkje te nemen, stap op de fiets (of pak de auto als je van ver komt, het oude raadhuis heeft een eigen parkeerplaats) en wees welkom! 

Praktische informatie

LET OP:
De expositie in Moordrecht is op zaterdag 8 juni en op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) van 11.00 tot 17.00 uur.
Dus niet op zondag 9 juni (1e Pinksterdag).

Mijn expositieruimte is in het oude raadhuis van Moordrecht. Tegenwoordig is het een woonzorgcentrum.
Adres: Vivere woonzorgcentrum, Westeinde 1, 2841 BN  Moordrecht

Informatie over Pinkst’Art: www.pinkstartzuidplas.nl

pagina Monique Dessing Pinkst'Art 2019