Selecteer een pagina

Sinds geruime tijd kun je mijn patronen bestellen via de website van Motiflow. Je kunt ze laten printen op diverse soorten stof, als cadeaupapier of als behang.

Motiflow Blog

Ter inspiratie is er ook een Motiflow Blog. Het artikel van deze week is getiteld ‘De rode stad’ en gaat over de stad Marrakech in Marokko.

In de volksmond noemt men deze stad ook wel ‘El-Hamra’ oftewel ‘Rode Stad’. De stadsmuren en talloze huizen zijn van rood leem gemaakt. De roodtinten creëren een natuurlijke en romantische sfeer binnen de stad.

Sfeer van Marrakech

De sfeer van Marrakech is prima te creëeren in je eigen huis door mooie stoffen te gebruiken voor grote kussens of door eens flink uit te pakken met een nieuw, kleurrijk behang voor een muur in een somber  hoekje.

Indian Florals Roest

In het artikel vind je meerdere ideeën voor patronen die in deze sfeer passen.
Ik vind het erg leuk dat er ook één van mijn patronen tussen staat en hoewel ik het Indian Florals Roest heb genoemd, denk ik dat het zeker in de mediterrane sfeer van Marrakech zal passen!

Milieuvriendelijk

Er zijn momenteel drie soorten stof verkrijgbaar in drie verschillende stofbreedtes: Cotton Basic, Cotton Satin en Poly Outdoor. Motiflow produceert de stoffen in Europa en voor het printen gebruiken ze niet-giftige, milieuvriendelijke inkt. Ook het cadeaupapier is milieuvriendelijk. Het is 100% recycleerbaar en FSC gecertificeerd. Alle specificaties worden genoemd op de Motiflow website, dus ben je geïnteresseerd, neem er eens een kijkje!

kussen met patroon Indian florals roest