Selecteer een pagina

Het is voorjaar en dat betekent dat het weer tijd is voor markten en festivals!
De komende weken vind je mijn kraam op de volgende drie plaatsen:

  • Op zaterdag 21 mei 2022: Festival Gouda maakt toekomst op Goudasfalt in Gouda
  • Op zaterdag 28 mei 2022: Mini Urban Hippie markt in Buurttuin Zoete Aarde in Zoetermeer
  • Op maandag 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag): Kunst en Groen 2022 in Boskoop

Mijn Kraam

In mijn kraam vind je onder andere ansichtkaarten en (mini-)posters van dieren en bloemen/planten. Een ansichtkaartje is natuurlijk altijd leuk om te versturen, de posters (A4 formaat) en mini-posters (A5 formaat) zijn zeer geschikt om in te lijsten en op te hangen.

Festival Gouda Maakt Toekomst

Het gloednieuwe en gratis festival Gouda Maakt Toekomst vindt plaats op zaterdag 21 mei op het GOUDasfalt-terrein, een voormalige asfaltcentrale aan de Hollandse IJssel die nu dienst doet als creatieve broedplaats.

Tijdens het festival kun je kennismaken met Toekomstmakers. Als onderdeel van het festival is er een markt met deelnemers die producten aanbieden die voor het gemak onder het containerbegrip duurzaam vallen. Naast de markt zijn er leuke en leerzame workshops; inspirerende sprekers, toekomstvoorspellend (straat)theater en film, muziek met een activistisch randje, vega(n) food en kunst die tot een groene verbeelding spreekt.

De markt wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers van o.a. de Werkgroep Duurzaamheid Gouda en GOUDasfalt.

Datum en tijd: zaterdag 21 mei 2022 van 11.00 tot 18.00 uur
Adres: Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Flyer Gouda maakt toekomst

 

Mini Urban Hippie Markt

Waar 70 jaar geleden een boomgaard met appels en peren werd aangeplant langs de oudste weg van Zoetermeer, de Broekweg, vind je nu ontmoeting in het groen, midden in de woonwijk. Buurttuin Zoete Aarde is een stadslandbouwbedrijf gerund door vrijwilligers. Het motto van de buurttuin is: alles kan zolang het duurzaam, creatief-sociaal en groen is en respectvol naar de medegebruikers, omwonenden en de natuur.

De buurttuin organiseert elke laatste zaterdag van de maanden april t/m augustus een mini-markt. Een klein feestje, waar bezoekers steeds opnieuw verrast worden. Er zijn verkoopkramen, live-muziek, een verbindende ouder-kind activiteit, een actieve workshop en een creatieve workshop.

Op de laatste zaterdag in mei, de 28e, ben ik aanwezig met mijn kraam.

Datum en tijd: zaterdag 28 mei 2022 van 12.00 tot 16.00 uur
Adres
: Buurttuin Zoete Aarde aan de broekwegzijde 195, 2725 PE Zoetermeer. Wijk de Leyens.

Kunst en Groen

Op 2e Pinksterdag, maandag 6 juni 2022, organiseert Boskoop Creatief de kunstmarkt “Kunst en Groen”. Het is inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop. De markt wordt gecombineerd met de bekende Boskoopse Plantendag en vindt plaats op twee locaties aan het Rijneveld: de Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, en Plantentuin Esveld, Rijneveld 72.

In de laatste week van mei laat ik in dit bericht en via social media weten op welke locatie mijn kraam staat.

Datum en tijd: 2e Pinksterdag, maandag 6 juni 2022 van 10.00 tot 17.00 uur
Adres: Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, Boskoop of Plantentuin Esveld, Rijneveld 72, Boskoop 

Poster Kunst en Groen

Ik hoop je te ontmoeten op een van deze markten!

 

Pixels in het groen kraam op markt