Selecteer een pagina

In juni heb ik meegedaan met een kunstroute in de gemeente Zuidplas. Ik heb toen een expositie ingericht met onder andere A5 art prints van dieren en bloemen. Ik heb deze art prints nu ook laten printen op A6 formaat, oftewel formaat ansichtkaart. En vanaf 4 september a.s. zijn ze te koop bij een nieuwe, inspirerende winkel in Delft!

Voorlopig Delft

Ik ben heel blij en trots dat ik mijn kaarten ga verkopen bij Voorlopig Delft. De winkel heeft al een locatie in Rotterdam en is zo succesvol dat er een tweede vestiging gaat openen, en wel in de bruisende binnenstad van Delft aan de Voorstraat 8. In dit prachtige pand gevuld met bewuste producten en cadeau-artikelen van verschillende creatieve ondernemers zaten voorheen de dames van LU-ST. Voorlopig Delft breidt het assortiment nog wat verder uit en wordt een unieke feelgood winkel met boeken, kaarten, stationary en andere snuisterijen.

Tien verschillende kaarten

Er zijn tien verschillende kaarten te koop, variërend van bloemen tot diverse vogels en andere dieren, Ondertussen werk ik gestaag door aan nieuwe ontwerpen.

Openingsfeest

Vanaf 4 september ben je van harte welkom bij Voorlopig aan de Voorstraat 8 in Delft en op 6 september van 16:00-21:00 uur vindt het spetterende openingsfeest plaats. Kom langs en maak kans op een gratis goodiebag!