Selecteer een pagina

Het is alweer februari en dat betekent ook Valentijnsdag. 14 februari is het zover. En wat is er leuker dan een cadeautje te krijgen uit onverwachte hoek? Je hebt dat natuurlijk niet voor het zeggen. Je moet maar afwachten of er iemand zo attent is om je dit jaar met iets te verrassen.

Maar waarom afwachten als je zelf ook iets kunt doen? Geef eens iets grappigs of moois aan iemand die het volgens jou verdient. Het hoeft niet groots of meeslepend te zijn, een kleinigheidje is al zo leuk en waardevol om te krijgen!

Cadeaupapier

En lijkt het je niet nog leuker als je het inpakt in mooi cadeaupapier met hier en daar een hartje? Ik heb wat hartjesdessins ontworpen die je als cadeaupapier kunt bestellen via Motiflow. De dessins zijn er in diverse kleuren: rose, blauw, grijs of groen.

Behangetje

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om het dessin op behang te laten printen! Misschien een idee voor de slaapkamer of kinderkamer??

Stof

Of op stof! Ben je zelf een beetje handig met de naaimachine, maak dan een lief babyshirtje voor je kleine Valentijn!

Meer informatie over het bestellen van cadeaupapier, behang of stof met deze en andere dessins vind je op de Motiflow website. En mocht je kiezen voor een behangetje of stofje, dan ben ik erg benieuwd naar het eindresultaat. Mail je me een foto?